hello


Saturday, 15 October 2011

Sapu habuk sawang!

Sangat lama  rasanya di biarkan bliog ni sendirian, berhabuk bersawang suda. adulaa macam ahli koprat kepada 3 anak. padahal anak tekak  ngan anak kunci ja yang ada. haha. Kalu bukan kak umi yang  bagitau kat FB tadi bahawasanya blog ini tidak dapt dibuka. baru nak gelabah aku. haha. 

Actually nak kata bizi tak la sangat cuma banyak keje ja sikitkan, di tampah kelajuan spped internet yang mengalahkan siput semput berlari, niat  nak tulis tu terpendam saja,.  Padahal rindu gile pada blog ni. 

Mujur semua yang menjadi kesibukan telah terungkai sedikit demi sedikit. Alhamdulillah adik  aku yang ke tiga telah selamat terbang ke Dublin Ireland menyambung oengajian ijazah kedoktoran di RCSI Dublin. Semoga cita-citanya menjadi seorang doktor dan membantu masyrakat tercapai. huh bukan senag oo nak jadi doktor. kalu aku da lama putus urat tengkuk sebab kena hafal urat-urat  manusia. Belajar Biologi 6 semester waktu diploma pun da buat aku pening2 la. (mujur kepeningan itu tak berpanjangan ) haha. Sila jangan tanya kenapa yer. (anta semua cukup bijak untuk mentafsir. kiki.

Huh pa? nak tgk gambar? nanti yer. tunggu kain lap habuk kedua. 
Sila bersabar . bak kata Cahaya asyikin kesabaran buat cintanya bertahan & tahun. Tahniah sahabatku.Ameen. Moga anda cepat2 ke jinjang pelamin. huhu
Kepada kak umi juga yang mengingatkan aku untuk mengelap blog ini. Tq sangat2. semoga hero2 kak umi  akan membesar sebagai insan yang berguna juga. suh diaorang jadi doktor juga . yer. hehe

lapkan habuk dengan tertib agar tidak bersin. xoxo
No comments:

Post a Comment